Dam tot Damloop (10 mijl)

De Dam tot Damloop is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd, georganiseerd door Le Champion. Het parcours is 10 mijl (16,1 km) lang en loopt van de Prins Hendrikkade in Amsterdam naar de Peperstraat in Zaandam

Dit is een mooie uitdaging voor iedereen die al eens 10km heeft gelopen en wilt weten of er nog meer mogelijk is!

Dam tot Damloop
Amsterdam
rennen
hardlopen

Amsterdamse Triathlons

Altijd al een keer in een triathlon willen doen? Kies dan voor een van de Amsterdamse Triathlons met afstanden geschikt voor beginners tot meer ervaren sporters.

Amsterdamse Triathlons
Amsterdam
zwemmen
rennen
hardlopen

Kilimanjaro beklimming (5895M)

Het beklimmen van de Kilimanjaro is een waanzinnige ervaring! Een absolute aanrader voor iedereen die van avontuur en uitdaging houdt. Het moment dat je op de top staat is onbeschrijfelijk en je zult het nooit meer vergeten: de combinatie van het weidse uitzicht, de overwinning die je net hebt bereikt, en het gevoel dat Afrika aan je voeten ligt.

De imposante Kilimanjaro in Tanzania is met zijn 5895 meter niet alleen de hoogste berg van Afrika, maar ook de hoogste vrijstaande berg ter wereld. De Kilimanjaro behoort dan ook tot de ‘7 summits’, de hoogste bergtoppen van de 7 continenten. Het maakt deze berg erg gewild onder bergsporters. De natuur van de ‘glinsterende berg’ is met recht uniek te noemen: je loopt door maar liefst 5 klimaatzones, van tropisch regenwoud tot poolgebied, en komt een rijkdom aan diersoorten tegen.

Deze hoogste berg van Afrika is technisch niet moeilijk te beklimmen. Toch haalt ruim de helft van alle klimmers de top niet. De lucht wordt naarmate je stijgt steeds ijler en veel mensen krijgen last van hoogteziekte. Het is dus belangrijk om de beklimming niet te onderschatten!

Een goede conditie, doorzettingsvermogen en de juiste voorbereiding zijn noodzakelijk wanneer je de top wilt halen en ook nog een beetje wilt genieten.

Kilimanjaro
Summit
Hiken

Aconcagua (6962M)

Het beklimmen van de Aconcagua is een ervaring die je echt nooit meer zult vergeten! Een absolute aanrader voor iedereen die van bergbeklimmen houdt, bergen als de Kilimanjaro en Mont Blanc al heeft gedaan en op zoek is naar de volgende (hogere) uitdaging. Het moment dat je op de summit staat is onbeschrijfelijk, en een bekroning op een zware tocht en een paar weken afzien.

De Aconcagua is gelegen op de grens met Argentinië en Chili en is de hoogste berg van het zuidelijk halfrond en de hoogste top buiten Azië. Het is een van de ‘iconen’ van de Seven Summits. Deze berg biedt klimmers de kans om een bijna 7000-er in expeditiestijl in een kleine 3 weken te beklimmen.

Een beklimming van de Aconcagua vraagt om enige technische vaardigheden en ruime ervaring met meerdaagse berg tochten op hoogte.

Een zeer goede conditie, doorzettingsvermogen en de juiste voorbereiding zijn noodzakelijk wanneer je de top wilt halen.

Aconcagua
Summit
Hiken

Ladies Run Eindhoven (5, 7,5 of 10km)

Bij de Ladies Run Eindhoven gaat het vooral om plezier en meedoen! Zeker de 5km afstand is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaren hardloper bent! Door mee te doen aan dit evenement steun je ook nog eens het goede doel.

ladies run
eindhoven
rennen
hardlopen

Two Oceans Marathon (56km)

Op zoek naar een Next Level sportieve uitdaging? Dan is deze unieke Marathon over 56km langs zowel de Indische als de Atlantische oceaan in Zuid Afrika wellicht iets voor jou. De Two Oceans Marathon vind elk jaar plaats in april en gaat ondermeer over een van de meest spectaculaire kustwegen ter wereld.

Het is een adembenemende ervaring!

Two Oceans Marathon
ultra
Zuid-Afrika
Kaapstad
rennen
hardlopen

Iron Viking (42+ KM & 100+ obstakels)

De Iron Viking is door vele media en deelnemers omschreven als de zwaarste marathon ter wereld: 42km met meer dan 100 obstakels! Het is de ultieme uitdaging voor obstacle runners en/of sporters die ervan houden fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan! Durf jij het aan?

Obstacle Run
OCR
Challenge
Iron Viking
Strong Viking

Mizuno Halve Marathon Amsterdam (21,1km)

Dit is misschien wel de bekendste halve marathon van Nederland! Het parcours van de Mizuno Halve Marathon bestaat uit een ronde door onder andere het centrum van Amsterdam. Het parcours gaat vanaf de Stadionweg via Churchilllaan, Rijnstraat en Utrechtsebrug over de Amstel. Vervolgens loop je door de Watergraafsmeer en Zeeburg.

Het parcours leidt de deelnemers vlak langs de binnenstad van Amsterdam en kent vele hoogtepunten, die een aparte sightseeing tour ook meer dan waard zijn.

Loop je op dit moment 5 of 10km en wil je weten of er meer in zit? Dan is dit wellicht jouw volgende BIG CHALLENGE!

Mizuno Halve Marathon
Amsterdam
rennen
hardlopen

Stadstriathlon Weert (1/8 of 1/4 afstand)

Wist je dat een triathlon een hele mooie uitdaging is om écht fit te worden? De sprint (1/8) is een goede afstand om mee te starten. Je gaat dan 500 meter zwemmen, 20km fietsen en 5km rennen. De stadstriathlon in Weert kent een compact parcours, midden in de stad.

stadstriathon
zwemmen
fietsen
rennen
hardlopen
Weert

Iron Man Maastricht

Op zoek naar een echte grote sportieve uitdaging? Wellicht is jouw ultiem doel dan wel de Iron Man in Maastricht. Een evenement met 3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km rennen. Wat houdt jou nog tegen?

triathlon
Maastricht
zwemmen
fietsen
rennen
hardlopen

Zin in de volgende uitdaging? Benieuwd of en hoe we je erbij kunnen helpen? Ga het gesprek met ons aan

Contact